fu'a_ulu

O le fale gaosi Zhendong e faamanatu le 30 tausaga i le faaiuga o le 2022!

I le faaiuga o le 2022, na matou faia ai se pati faamanatu mo le 30 tausaga o le matou tausaga. O iinei, matou te fefaasoaaʻi ai se vaega o le tautalaga ma ata faʻapitoa.

E iai a matou mafuaaga e faamanatu ai! O le fale gaosi Zhendong na faavaeina i le 30 tausaga talu ai! Seʻi o tatou toe tepa i tua ae faʻapea foʻi i luma!

Amata i le 1992 o se atinaʻe faʻapitoa e faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatau atu o taʻavale eseese, uila afi ma moli moli mo taʻavale auala ma nisi ituaiga o lamepa faʻale-malo. ma Taiuani.E mafai ona gaosia moli Filament mo ituaiga uma o auala taavale 0.8 miliona i le aso.

Ua ave e le Kamupani le taʻimua e pasia le ISO9001 International Quality System Certificate ma ISO14001 intermational environment system certification i le alamanuia, ma sili atu i le 20 ituaiga o masini taʻavale ua pasia le faʻamaoniga mo E-MARK. I le taimi nei, e tolu ituaiga o kamupani, oloa. maua le igoa lelei i le atunuu ma faavaomalo.

Na matou fa'atuina lamepa mo Auala Ta'avale Inisinia & Tekinolosi Research Center o le itumalo o Jiangsu i le 2012 ma ua fa'ailoa mai e na'o le pau lea o le fa'alapotopotoga o lo'o fa'atinoina lamepa mo su'esu'ega Ta'avale a le Malo o Jiangsu provice.I le 2012, na avea foi i matou ma uluai Kamupani Asia na lesitala ma tuʻu i luga o faʻamaumauga i le matagaluega o fesoʻotaʻiga a Pasila, o matou oloa autu ua faʻamaonia ma maua le INMETRO faʻamaonia.

O la matou kamupani o se atinaʻe faʻapitoa i Jiangsu, faʻapipiʻiina le GB15766 tulaga faʻale-atunuu mo taʻavale o taavale afi auala, o matou o le sui o le faʻalapotopotoga faʻapitoa o le vaega faʻapolofesa taavale afi i Saina Association of Lighting Association of Lighting Industry ma le Komisi moli/Neon i le Asosi a Saina a le au gaosi taavale.

Na matou atiina ae foi pulu filament LED & foi nei oloa e faasaga i lo latou lava tulaga & maua igoa lelei mai le tele o tatou tagata faatau. Matou te faamoemoe o le a latou agai i luma sologa lelei i le lumanai.

Ae o le mea sili, matou te mananaʻo e ave le faʻamanatuga a le matou kamupani o se avanoa e fai atu ai faʻafetai! Faʻafetai i la matou 'au sili, matou tagata faʻatau faamaoni, faʻapea foʻi ma i latou na faʻatasi pe o le a faʻatasi ma Zhendong factory.

A'oa'o atili e uiga i la matou 30 tausaga o le fa'amanatuina o le fa'amanatuga, pls siaki la matou 'upega tafa'ilagi i www.sinlete.com.

O le fale gaosi Zhendong e faamanatu le 30 tausaga i le faaiuga o le 2022!(1)
O le fale gaosi Zhendong e faamanatu le 30 tausaga i le faaiuga o le 2022!(2)
O le fale gaosi Zhendong e faamanatu le 30 tausaga i le faaiuga o le 2022!(4)
O le fale gaosi Zhendong e faamanatu le 30 tausaga i le faaiuga o le 2022!(3)

Taimi meli: Feb-13-2023
whatsapp